Stichting
Leven Met Kanker

www.givents.nl

Het project verjaardagskalenders en wenskaarten door GIVENTS.

GIVENTS is een nieuw promotiebedrijf die verjaardagskalenders en wenskaarten verkopen waarvan de uiteindelijke opbrengst bedoeld is voor de Stichting “Leven Met Kanker”.
Ieder jaar kiezen ze in principe weer een andere charitatieve organisatie uit die ze een jaar lang financieel ondersteunen door middel van verkoop van bovengenoemde items.

Dit jaar doen ze dat dus voor onze organisatie. Wij zijn GIVENTS hiervoor zeer dankbaar!
De verkoop wordt geheel gecoördineerd door GIVENTS en valt dan ook geheel onder verantwoordelijkheid van het bedrijf  GIVENTS en is een zelfstandig promotiebedrijf.

Iedere student dient zich te kunnen legitimeren als werknemer van GIVENTS.

Alles staat duidelijk beschreven op de verpakking van zowel de verjaardagskalenders als de wenskaarten.

De verkoop  valt geheel onder verantwoordelijkheid van GIVENTS.

Eventuele opmerkingen – vragen – klachten kunt u rechtstreeks aan hen doorgeven.

Ook de afbeeldingen op de verkoopstukken zelf en de tekst hierop vallen onder hun verantwoording. Wij danken u voor uw  (eventuele) gekochte verjaardagskalender of wenskaarten.
Namens de vrijwilligers van de stichting  “Leven Met Kanker”.

WAARSCHUWING:

De enige organisatie die legaal verjaardagskalenders/ansichtkaarten verkoopt is GIVENTS.NL

Direct contact met WWW.GIVENTS.NL
Telefoonnummer staat op hun website!

Steun de Stichting “Leven Met Kanker” en maak uw bijdrage over op bankrekeningnr. NL22ABNA0504777882.

Steun de Stichting Leven Met Kanker en maak uw bijdrage over op bankrekeningnr. NL22ABNA0504777882.